Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο απερχόμενος στενοχωριέται που δεν μιλάμε με όσους προπηλακίζουν - αυτούς τους ψηφοφόρους θέλει!

Ο απερχόμενος δήμαρχος δίνει άλλη μια φορά ρεσιτάλ (τόσο, που από τα γέλια - που θα έπρεπε να είναι κλάματα - σχεδόν δεν μπορούμε να ακούσουμε τα όσα μετρημένα λέει ο Γιώργος Καμίνης). Απολαύστε τον!




Από τα πολλά που έχει και αυτή η αντιπαράθεση, ας συγκρατήσουμε δύο:
Το πρώτο είναι ότι ο απερχόμενος δήμαρχος εγκαλεί τον Γιώργο Καμίνη για έλλειψη ψυχραιμίας, επειδή αρνήθηκε να συνεχίσει να διαλέγεται με τους επαγγελματίες "αγανακτισμένους κατοίκους" του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι επιλέγουν να εκφράζουν την "αγανάκτησή" τους με προπηλακισμούς και ωμή βία. Ο ίδιος δεν ντρέπεται καθόλου να συσχετίζεται μαζί τους - ούτε ίχνος υπόνοιας κάποιας καταδίκης της παράνομης βίας που ασκούν.

Το δεύτερο είναι η αυτο-αναγόρευσή του σε εθνικό μάρτυρα, σε θύμα του George Soros. Όταν ο κ. Τσίμας του επεσήμανε δύο διεθνείς εκθέσεις που τοποθετούν την Αθήνα ως 25η ανάμεσα στις πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο απερχόμενος δήμαρχος, χωρίς να κοκκινίσει καθόλου, είπε ευθέως ότι μια από αυτές χρηματοδοτείται από τον Soros, ο οποίος είναι ανθέλληνας και γι' αυτό τα κάνει αυτά! Δηλαδή να μην πιστεύουμε τα ίδια μας τα μάτια, να μην πιστεύουμε ούτε τους άλλους, που τα λένε, διότι δεν είναι ουδέτεροι, είναι ανθέλληνες. Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτε καλό, η Αθήνα επί των ημερών του είναι χειρότερη και προσπαθεί να αποφύγει εντελώς τη συζήτηση αυτή, επικαλούμενος ξένα σκοτεινά κέντρα!

Πραγματικά, έχει ιδιαίτερη αξία και η συζήτηση αυτή να διαδοθεί, όσοι δεν την είδαν, να την δουν, να αντιληφθούν ανάμεσα σε ποιους υποψηφίους έχουν να επιλέξουν. Στον υποψήφιο του μέτρου, της ηπιότητας, της σοβαρότητας και προπαντός της ουσίας ή στον υποψήφιο του φανφαρονισμού και της συνωμοσιολογίας, τον υποστηρικτή των προπηλακιστών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου