Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πορτοκαλί προοπτικές

Στο "πορτοκαλί" παρέχεται μια μοναδική ευκαιρία: να συμμετάσχει στην ομάδα που θα διοικήσει το Δήμο για τα προσεχή χρόνια υπό τον Γιώργο Καμίνη. Είναι πλέον η ώρα που καλούμαστε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας σε μελέτη, φαντασία, δημιουργικότητα, πειστικότητα. Είναι η ώρα που καλούμαστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα των προτάσεών μας, αυτών που εκφράσαμε στον προγραμματικό μας λόγο. Είναι η ώρα που θέλουμε πλέον να ξεχωρίσουμε μέσα στην ίδια την ομάδα που συμμετέχουμε όχι σαν άτομα, ούτε καν σαν ιδεολογία, αλλά ως φορείς φρέσκων, εφαρμόσιμων ιδεών.

Το πορτοκαλί στηρίζεται από τη Δράση και τη Φιλελεύθερη Συμμαχία: δύο κομματικούς φορείς, τους οποίους χαρακτηρίζει η παραγωγή καινοτόμου πολιτικού λόγου. Ως "πορτοκαλί" προσπαθήσαμε να καταγράψουμε ένα πρόγραμμα με λύσεις πρακτικές, χωρίς κόστος, χωρίς αύξηση του μεγέθους του Δήμου, με σκοπό την ελάφρυνση και όχι την επιβάρυνση των δημοτών, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, με σκοπό την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αθήνας. Ζητούμε από όλους τους φίλους μας να μας συνδράμουν στην προσπάθειά μας, ζητούμε ιδέες, ζητούμε κριτική, ζητούμε αντιδράσεις, ζητούμε φρεσκάδα, ζητούμε ζωντάνια.

Ένα από τα συνθήματα που είχαμε προεκλογικά ήταν το "Vero possumus", η λατινική παράφραση του "Yes, we can!" του Obama. Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, νοιώθουμε ότι μπορούμε, με τη βοήθεια και των φίλων μας, να τα καταφέρουμε! Να συμβάλουμε στη διοίκηση του Δήμου δημιουργικά και να βοηθήσουμε, για να γίνει η ζωή μας στην Αθήνα καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου